Vakna Sverige

Hallå Vad falls är detta dommarna på piratebay leder till att de som hjälper till med fildelning är lika skylldiga då är även radio och tv skylldiga till medhjälp. vem fan har köpt sveriges riksdag? Jag minns inte att ett vallöfte i alliansen var att fixa det så att stämma posten, radio och tv. Internet är globalt och fritt låt det förbli så eller avgå från sveriges maktstolar. http://knappnytt.nu/ 

Här med uppmanar jag till ett upprop för dem som håller med om att internet inte ska vara fylld med övervakningskameror fra ipred osv, lagarna illigaliserar en hel generation.

När du levt i ovisthet så länge att det känns bättre att stanna kvar i den än att se sanningen

Nu har jag varit kär i över en månad utan att våga tagit steget jag vill så gärna att det ska bli vi två. Men jag inser att min hjärta inte orkar ett nej eller den där paniken i blicken som de så ofta får. Jag har allt emot mig, normer, hans snack om brudar tidigare förhållanden osv. Det ända, iof inte så lite jag har att komma med är jag med min kärlek.

Jag har aldrig slutat tro att det ska bli vi två en dag, men jag börjar förstå nu att om jag inte säger som det är kommer jag må dåligt och om jag säger som det är kommer jag oxå må dåligt känns samma lika. Jag vaknar med han i mitt sinne jag går och lägger mig med han i mitt minne, varje sekund utan att han är med känns som slöseri. Jag är arg på mig själv jag har provat med allt för att släcka denna eld att gömma den att förneka den att glömma han men det gör så ont så ont. Hjälp mig! det enda som funkar är hårt arbete att fylla livet med tid inte tiden med liv som det borde vara. Jag ska ta mig samman nu och försöka sova sova djupare än där drömmar finns för där finns det jag minns.

MIn systersons dop står för dörren det ska bli härligt att få träffa alla igen.

Kärlekens tecken

Nu så är det vår i luften boogie woogien gick bra idag. Kärleken sitter i hela mig överfylld med LOVE sprider jag den vilt åt alla håll, fanstasiskt skolan rullar brorsans rum är dubbelt så stort. Skolan rullar. Jag är kär. Ska iväg på en resa till asien. JAg  är jätte kär. Vi ska bara övertyga kineserna om att vi inte vill spränga landet i småbitar. Försesten är mycket mycket kär. Snart e det sommarlov då får jag komma hem till mamma och klas. Jag är kär! Undrar hur fysiken gick. Herre gud det spirrar i kroppen. Jag lever i nuet nu mera och det e underbart men jag har inte gett upp mina mål i livet eller mina ambitioner. Kär i massor. ALL WE NEED IS LOVE. Mamma är hos min kära syster allt funkar så bra i praktiken. Det underbart att vara kär.

Hej då och god natt

Singellivet ett sjukt ideal, induvidualism

Se på all reklam allt som pekar på att den som kan göra allt på egen hand är de som lyckats. Mannen med sin egna snabba bil som gör att han slipper lite på kollektivtrafik. Sin stora villa med alla de där apparaterna som gör livet möjligt att utan synlig närvaro av hjälp utifrån klara livet galant.
Men när är jag som minst lycklig? Jo just när jag lever livet ensam i ett icke beroende av andra. då jag inte behöver någon men inte heller behövs av någon. I en studie av vad som inverkar på ett lånt lyckligt liv så är känslan av att beövas och tas om hand av andra en mycket stor faktor.

jag anser att mitt liv inte ska vara en strävan för ensamhet och oberonde. Jag är mycket glad i mitt kollektiv där vi alla drar ett strå till stacken. delar mat och hyra. Detta slår mig många gåner de senaste året ett exempel var när jag och lina rev potatis till rårakor, vi satt där och rev förhand och pratade med varandra det var underbart. I det här kollektivet mår jag som en gud ikväll var vi tillsammans och åt jätte god mat och fick prata tillsammans en massa om dit och datt bland annat kärlek. oo är kär. Jag vill inte längre vara singel, kanske med lite tålamod så kanske allt går vägen.

glöm mammons falska ideal att har man pengar så är man säker, ensam är stark och pengar är makt. Jag har hitils i mitt liv inte kommit framåt tack vare pengar. Min familj och mina vänner har hjälpt mig framåt. Naturligtvis behövs pengar av praktiska själ. knöligt med byteshandel hela tiden. Men det går inte köpa kärlek trygghet och riktiga vänner detta uppnås med kärlek respekt och gemenskap.

livet är förkort för att gå på lögnen om att tid är pengar. sitat ur femte elementet time is not important only life are important. god natt kära läsare

Usch i går långfredag känndes det som det enklaste vore att hänga sig

På långfredagen var jag så himmelskt trött på att vara mellan barn vara den som vars far svikit och försvunnit som en sol som slocknat. Att vara en avbild av någon som på minde om detta svek. Att påminnas att jag är det. Om jag inte redan sagt till mig själv att självmord är att fuska och inte e något på riktigt skulle 5 tåget lika gärna klippt mig för länge sedan, stackars tågchuför. Jag skäms ofta och försöker måla över det som vissa i min släkt gjort jag skäms så över det. att spackla och måla över funkar bara på hus. sådanna här saker som familje ro och energi tjuveri kan endast de ansvariga personerna stå till svars för. gener gör oss lika och miljö från barndommen med. Men jag ska aldrig begå dessa brott som dem gjort. Jag tänker oxå sluta ta på mig deras skam och spackla i deras skit. Det är inte mitt fel.

att sitta i ett spagat som jag gör kräver sin man. Samtidigt vill jag ena familjen och ha pappa och mamma vid samma frukostbord planerandes en trevlig liten resa någonstans eller bara småprata den önskan har jag alltid kvar även om det skulle vara som att hoppa till månen. och å andra sidan känner jag att fan ta på dig det du gjorde mot oss sluta skyll på saker omkring dig. Vi Har alltid ett val, du valde fel. det är därför jag inte kan sitta med min syster, bror , mamma och pappa och drömma om resor eller småprata. Det  kommer aldrig att ske. Jag är 20 år nu om 85 år är jag garanterat död men innan dess kan jag välja att älta min barndom eller leva livet som pågår här och nu. Jag har i alla fall en del av min familj samlad vi är ännu närmare nu efter magnus bortgång. Han var väldigt mån om att samla alla vid högtider och mer samlade än vid hans begravning går nog inte. Jag tänker finna mig i det liv som jag stansat ut i. Min mamma sa något klockt idag. Vi är som träblock som huggs fram under mästers stämjärn vi formas av allt som vi möter i livet det är det som gör oss till dem vi är.

Jag har fått nog av att bära andras skam den får de ha för sig själva jag är jag ingen annan. Jag väljer vilka saker jag gör i mitt liv.

Jag insåg i dag att den person som förstår mig alldra bäst efter min mor är min bror. Jag är väldigt glad för att fått bo med de två igen dessa tre veckor.  på Annandag flyger jag hem och imorn ska jag säga adjö till min syster och hennes familj inna de åker hem igen.

Flash back är otäckt men väldigt nyttigt att bearbeta då komemr den sällan tillbaks. Mitt liv är fullt av flashbaks. kan ju verka långsinnt men jag har valt att bära med mig en del av allt dumt som gjorts emot mig och mina nära för att undvika att själv begå samma fel. det är min taktik för att inte göra fel val i livet....

glad påsk en fortfarande kär Chrazy

Begravningensdagen en solig dag

Tack alla ni som kom och alla ni som ville komma men av olika själ skickat ert stöd istället.
 Idag var kl 13.00 Karl Magnus Lindbergs Begravning Han var där och har nu lämnat oss. Mamma och Jag höll tal vid kistan av de som närmast sörjande. Det var väldigt skönt att få höra mammas tal, ps hört det i förskott men inne där i kyrkan med akustieken och paniken liggandes i kulliserna gav talet en djupare och mer färgstark innebörd. Det var gula rosor på hans kista vilket var mycket bra. Han älskade gult. Jag höll mitt tal oxå om en lite hackigt och i slutet stötvis. brorsan höll en hand bakom ryggen på slutet då gick det bättre. Jag har aldrigt sagt något så bra och ärligt någonsin ska försöka fortsätta i den andan. Både mammas och mitt tal kom ifrån hjärtat. Jag har laggt upp mitt tal här nedan så att alla även ni som inte var på begravningen kan läsa. Jag läste inte ordagrannt från papperet dyslexin spökar lite i stödtalet men det får ni leva med ;):D. Glad Påsk och Lycklig resa Magnus det blir nog fina grejjor.

Ja Jag är ju ingen talare brukade alltid Magnus börja sina tal med. Han har hållit en hel del tal så det känns lite intetsägande.


När jag först träffade denna dalkarl Karl Magnus Johansson som han då hette. Var jag inte djupt imponerad eller som han skulle sagt djupt importerad. Importerad var just var han var in kastad i familjen Walldén, Asklund. Året var 2001 och vår familj var trasig efter en traumatisk skilsmässa. Att som utomstående man komma in i denna familj är riktigt tufft särskilt som ny man till mamma. Jag var på den tiden ett mycket sårat barn som gav utryck för min sorg i ilska och försök till kontroll på alla sätt och vis. När Magnus kom in i våra liv såg jag honom som ett direkt hot ännu en risk att mamma skulle bli sårad och sviken en gång till. Från den dagen har jag febrilt motarbetat honom och allt han stått för. Tro mig när jag säger det jag är envis som få så han fick det inte lätt. Magnus kärlek till mamma gjorde så att han aldrig någonsin lämnade oss trotts mina försök att visa upp alla hans brister och svagheter. Han kom in i mitt liv när jag precis skulle gå in i tonåren och han gick bort från detta liv en vecka före min 20 års dag.


Det är först nu efter hans död som jag inser att han faktiskt var ett stöd i för mig. På hans inrådan sökte jag mitt första jobb redan som 14 åring, han gjorde så att jag köpte min första egna bil och det var han som såg till att jag tog mig i kragen och jobbade in pengar till körort, kort sagt han lät mig aldrig glida igenom livet och få allt serverat han är en av de största orsaker till att jag flyttade hemifrån så fort och blev så självständig som jag nu är och detta vill jag tacka dig för karl Magnus lindberg med denna gula ros i min hand.

RSS 2.0