Fan vad kärlek är svår

Hur hittar alla sina män kvinnor som de vill leva livet med. För en mattematiker som mig, är kärlek något som inte går att räkna ut och skulle oddsen räknas ut så kommer det visa sig att chansen är närmare noll att två personer blir förälskade och sedan även kära i varandra närmare med noll än 1%.

Jag ser att det funkar ändå. Jag har nu börjat en ny strategi jag blir inte längre kär i hetro killar. Jag skiter i dem. det tog mig ett par år att inse det. men nu så. Jag märker att förälskelse inte är bra någonstans alls, så länge den är obesvarad. Nej bögar ta inte första bästa och är desperata. Jag vet jag gör inte det själv heller. Men tänkt dig att antalet krymper till kanske en 20:e del av utbudet som hetrovärlden har. lägg då til att internät och sthlms gay klubbar är där vi kan träffas. en del festivaler oxå. det hela tycks börja bli enormt svårt eller hur.

Styrkan är att folk som kommit ut i regel är starkare och har tänkt igenom sig själva (oftast). Jag träffar många trevliga killar som verkligen har tänkt. Jag blir kär lätt men inte i folk som struntar i att använda sitt huvud. De som e ytliga går bort fort. Jag har dock förmåga att träffa och lära känna för många snygga smarta trevliga killar. Men vem vill bli Crazys? Och vem vill jag ha. Jag vet att den rätte är svår hittad och att första träffen inte är sp vanligt den som man tillbringar resten av sitt liv. men jag börjar få nog. mitt tålamod är slut mitt hopp oxå. Orkar inte ha obesvarad kärlek i mig jämnt. Men vi är alltid två om saken. Ingen kan bestämma at den andra ska bli kär i den andra.

Kom gärna med råd :D berätta hur ni träffades osv.
puss och kram.

Självkänsla- självförtroende-självrespekt

Detta är frågan vad som är skillnaden. en person med gott självförtroende är en person som vet att han/hon kan göra saker tron på sin egen förmåga. Den med god självkänsla känner sig själv och vet med sig att det är så men inte behöver bevisa det. Jag har alltdi haft högt självförtroende jag tvivlar inte på att jag kan. Jag har jagat bekräftelsen från andra människor och uppmärksamhet för när jag lyckades fick jag höra att jag var bra och smart. Jag trodde och tror delvis fortfarande att om jag inte vinner och lyckas jämnt så är jag inte värd att älska, låg självkänsla.

Jag ska nu mera med mitt obalanserade liv ge mig den självrespekt som jag förtjänar och verkligen inte göra sådant jag inte vill eller sätta enorma krav på mig för att jag är rädd för att inte bli älskad. Jag jobbar i nuläget på att bygga upp en självrespekt och en självkänsla. Jag lär mig att lära känna och älska den person som jag definitivt kommer umgås med allra mest i mitt liv. Nämligen mig sjäv.

Till min hjälp har jag en bok, min järnvilja, mina vänner och kärleken. Jag ska lyckas :D.
ett lite problem är att delar av mig som har som ambition att komma igenom en enormt svår utbildning med matte och fysik bland annat, frågar oroat men hur ska det här gå nu då när du inte tänker pressa dig lika hårt? Mitt svar är att 5 år inte går att pressas igenom utan att ta så mycket skada att vinsten eller målet inte kommer gå att njuta av sedan. Nu ska jag göra det här hållbart och älska mig lika mycket när det går dåligt som när det går bra. Det kommer ta tid. Just nu innan kjag började så älskade jag inte mig själv varken när jag var duktig eller när jag gick fel väg, misslyckades. Jag är starkare nu. Vänta bara tills jag fått rätsida på mitt liv då kommer jag göra succé i mitt eget liv. Varma kramar alla sommar firare.

RSS 2.0