snöbollskrig på skolan

http://svtplay.se/v/1442494/masterskap_i_snobollskrig

tror dock snöbollarna var konstgjorda har inte varit plus de sneaste månaden :D

Jokkmokk imorn, tack alla läsare

SHit jag uppskattar allas engagemang i min blogg cirka 20 sabilt läsande varje vecka och toppar då vissa inlägg har lästs hela 80 ggr! otroligt Tvivlar på att så många hade läst den om inte alla dessa kommentarer från er varit med. Bloggen lyfts verkligen upp av det. Jätte roligt imorn lördag ska jag till Jokkmokk på marknad. Jippii! troligen 18-25 minus ute mycket varma kläder alltså hade bra allihop!


OJ Oj

Läseperiodens längsta dag 8 til 8
Vad är egentligen rimligt att lägga ner i tid på skolan?  12 timmar eller 6 ? då man lägger mer tid på sig själv och återhämtning?  Jag har provat många sätt att plugga allt mellan dygnet runt lördag söndag, det håller ett tag... problemet med matte och fysik är att jag lära mig i klumpar. Det vill säga att först förstår lite här och lite där... för att tillslut sätta ihop alla lösa trådar och tada! Problemet är att lyckas med att få igenom allt löst material innan tentan.
studietips motages gärna.

Vad tycker ni? ska studenter plugga mer än vad många andra jobbar eller ska det ta lika mycket tid som vilket vanligt heltidsjobb? jag tycker att jag kan ängna mer tid för att jag vill sattsa på mig själv. komentera gärna

Knark Mer knark och usch

Idag skriver jag för att det första jag får känna på lektionen är en sötslisktg stank av harsh! på en måndag morgon på lektionen! vet ej om någon hade rökt den dagen eller om det satt i kläderna men men. DÅ tänkte jag okej fine det är era liv visst men jag har inte åkt 100 mil för att sitta och lukta på harsh på mina lektioner!

Jag är efter en hösttermins eftertanke helt oliberal till droger, tycket till och med sprit, fyllon går emot min moral.

Argumenten för att jag aldrig tänker ta knark är följande:
1 om det häner mig eller någon av de människor omkring mig något så kommer jag inte att vara kapabel att agera och därmed riskera att jag får någons liv på mitt samvete, inderekt för om jag är nykter kan jag agera om jag e påverkad kan jag inte.

2 Människors känslor och humör växlar hela dagen lång, men ju mer påverkad någon är ju mer låser sig känslorna till ett visst läge. En del av förklaringen varför nyktra tycker fulla är jobbiga. Gränsen för när något inte är roligt är vagare i en påverkads ögon.

3 Droger brukas i de flesta fall för att slippa vardagen och fly det verkliga livet. Jag anser att jag vill vara med hela tiden i medgång som motgång. Sorg som lycka. Beroenden bygger troligen på att personen vill tillbaks till "drömlandet".

4 Vidare kan jag säga att droger hindrar folks sociala och fysisiska utveckling och stör balanasen i kroppen. de flesta, troligen alla droger ger cancer och sliter ner kroppen. Hjärnan som är kroppens mest imponerande organ rubbas exempelvis Alcoholdemens mycket otrevlig skada. De jag vårdat minns ofta vilken spritsort som är billigast godast men har i många fall glömt sin familj...

5 Att överlämmna sitt ansvar till andra, frivilliga eller ofrivilliga att ta hand om dig och "ansvara" för dina handlingar. Jag stödjer inte det och känner inte att det är förenligt med min moral. Sprit i sverige är heligt men troligen lika farlig drog som vilka andra. Exemplena är många då jag underat på om hela svenska folket är akoholens slavar. Senast jag hörde var sverige efter Frankrike ledande med antal liter sprit per inv och år.

Orsaken till att jag är så uppretad idag är för att det luktade harsh jagmötte en nersupen/nerdrogad man utanför pizzerian kl 15.00 idag. Mannen stog och pissa helt öppet. Och senare idag hörde jag några som berättade om att de hade spriten att tacka för att de vågade ragga på den där tjej i lördags.
JAG ÄR SÅ TRÖTT.
Komentera gärna och kom med era synpunkter.

RSS 2.0