onsdag torsdag fredag

ojdå NU var det nollning, vilket innebär att du får gå runt med en enorm kartongbit och lotsas hit och dit av phösare [Fösare] (äldre elverm med overoller och stenkoll) sedan finns det adeln mycket farliga studenter som gått i skolan lika länge som non kan minnas, de tiltalar ingen och om de går nära är det bara att se ner i backen :). OM inte det vore nog ska du festa fram till 2 på nätterna eller om du är dum nog att följa med på efterfest i non skum lokal som tillhör ditt program. på torsdagsmorgonen var det frukost vid samma lokal,
Torsdag
vi tre som följde med phösaren dit på kvällen kom även til frukosten kl 8.45, ni som är snabba i matte inser att det inte blev mycket sömn den natten. där satt nu halva klassen, det var de som kommit upp på morgonen. vi som gick på efterfesten kom alla tre vi var väl rätt sömniga... men sedan var det fotografering, gjord på rekord tid endast 5 min för hela klassen!!!
klockan ett fick vi se STUK(där alla fester var) fast i dagsljus. de ville få oss att jobba där som bartenders, kökspojkar, städare osv. sedan var det alkoholföreläsning, som typ alla kom försent på... Studenter måste oxå äta ju :O sedan var det förfest och fest igen.  det dansades men av någon andledning var vi många färre den här kvällen... vi gick hem tidigt, klockan ett på natten. En skillad cyklist sa till mig en gång att nattsömnen ska ligga mellan 22-02 jag tror jag har missat alla de timmarna...
Fredag
Fredag började bra med frukost hemma i lägenheten med gröt,mjölk och hemkokt blåbärs sylt/extra hård gelé. sedan var det dags för info om utbildningens upplägg, vi ska på utflyckter under september. sedan var det fixardag allt från paserkort till besök hos lulebo, hann nära på att åka på stan för att handla gardinstång och duschdrapperi, men det får bli en annan gång, jag ska gå med några som kan med stan... annars blir det en vilsen fyrkant. ikväll är det singelkväll på STUK. får väl se hur sent det blir ikväll, öppet till tre. är lite förkyld, tror det beror på alla nya människor.

Kommentarer
Postat av: Plastfaster

Singelkväll när ni kommer, parkväll när ni går ;-)Skönt att du verkar trivas iaf...2008-08-22 @ 17:08:49
Postat av: Moster

Moster är så stolt att du äntligen gått ut ur gadroben och visar ditt rätta namn. När du blir känd kommer moster att stå på främsta raden och ge intervjuer till höger och vänster om hur du fick ditt rätta namn, Fyrkanten.

2008-08-22 @ 20:09:46
Postat av: per

Är det snigelfest med Povel Ramel...........

2008-08-22 @ 20:11:50
Postat av: Fyrkanten

# förstår inte vad Per menar med ramel oh sniglar

2008-08-24 @ 11:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0