Lördag Söndag

JA då var det lördag med sektionsdag, trågiheten men sömnens dag det gick ut på att vi bombarderades med info och förmaningar att engareara oss i teknologkåren. vi fick gå hem för att sedan gå till en idrotts aktivitet som var klart meningslös. men det gjorde inte så mycket de flesta i min klass var hemma och sov. sedan var det sektionsmiddag oxå den lite misslyckad ingen orkade mer hålla i trådarna. men det var riktigt god mat och vi hade trevligt ändå, trotts toastmasterna. Vi gick sedan till stuk på fest det blev med nya studenter och gamla studenter för nu är stuk öppet för alla. Jag gick hem rätt sent typ 1-2 men jag var riktigt trött. sedan var det upp och hoppa för att käka nollefrukost. gå en tipspromenad få info om affärsplaner och ta mackor som blivit över. jag gick hem ett tag för att vila. sedan var det bio en gör bra film med fantasi figurer i har tyvär glömt vad den hette...  och nu sitter jag här och ska sova tidigt i natt. imorn ska vi planera tillsammans med teknisk design, inför nästa helg då vi ska göra nolle uppdrag nere på stan ooo. vad vi kommer vara bortgjorda.
Imorn ska jag handla torrvaror och fixa matlodor för nästa vecka samt baka bröd. glad för recept på bröd och mat :D.

Onsdag-Torsdag-Fredag

Morgonrycket, upp ur sängen fort in på toa sedan tandborstning skynda sig till LTU och gå på bibloteket där vi fick veta hur man gör för att låna böcker, lånade min första kursbok där. sedan hem och käka och sova. Tillbaks till skolan för att gå på Banketettikett. vi fick veta hur man uppför sig på en finare middag. sedan var det förfest med capsturnering vi skulle ha capsfinal på STUK. Caps är ett spel där man ska kasta kapsyler i varandras glas om man träffar måste den andra oxå träffa om den missar får den dricka. simpelt och tråkigt. efter ett tag hade vi en vinnare och sedan var det final på stuk en final jag inte såg... jag var ute på dansgolvet och dansade i pyjamas, det var pyjamasparty. gick hem rätt tidigt.
Torsdag
Studiebesök på SSAB, sveriges smuttsigaste arbetsplatts babelsin. nej men det var både intresant och se hur mycket stenkol som går år. och hur mycket stål som tillverkas. SSAB gör kvalitetsstål. Hela Besöket byggde på att våran guid skulle få oss att vilja jobba hos dem... SUCK men det är bra lön men sjukt monotomt varje ställe gör endast en sak varje dag. en del kör en skopa from och tillbaka andra kör ett lok fram och tillbaka. en del blandar legeringar med exakt tid och mängd. om jag skulle jobba där skulle det vara på kokstillverkningen eller inne i legeringen. fördelar var att man jobbar förmiddag eller eftermiddag.  4 dar i veckan utom "hundveckan" då jobbar man måndag onsdag fredag lördag söndag 12 timmar på helgen. det var rätt tuff vecka sedan är man ledig en vecka. för 22000 i månaden var det rätt bra men montomt är jobbigt men jag skulle även kunna sitta och dagdrömma.  sedan var det ÖHL-spel det var gör kul det gick ut på att man skulle lå en tärning och göra lite olika saker vi olika stationer. Jag var ihop tejpad med en annan och vi fick härja runt där länge. för att gå till stuk på fest.
Fredag
studieresa runt luleå
vi fick åka med en geolog som visade en massa sten och strandlinjer det var rätt intresant. vi fick gå på soptippen och vattenverket. på tippen fanns det en seconhand butik där jag köpte en gardinstång entligen!!!.
sedan på kvällen var det VKM, en finare middag men maten var lite klen vi var hungriga efter åt oxå. men det löste vi korv på STUK. jag gick hem tidigt för att sova, halv ett.


Tisdag Matte med en hydrolog

Oj idag gick det snabbt ingen frukost totalförsenad. Run forest run! Jag kommer sist in i vårt hemklassrum och får veta att vi ska ha matte. det var Matte till att duga men jag försökte hänga med han delade kvadratrötter och stre på om imationäratal det var riktigt roligt men jag fick inte hop vad han snackade om han stre om att ekvationer med 1=2 jag tänkte jaja jag får fråga åke sedan. När det plötsligt började ringa på Minis mobil. Hydrolog läraren sa stäng av telefonen, han återgick till föreläsningen men snart riger Minis telefon igen. Nu blir han arg och mini stoppar ner telefonen. efter ytterligare non minut får hon sms nu blir han rasande och kör ut henne från klassrummet! vi andra är knäpptysta. plötsligt klampar våra tre Phösare in i rummet och undrar vad som hände. Läraren förklarar sig med att han är trött. plötsligt kommer Mini in igen men nu i overol!! MIni Var civilPhösare. fusknolla!
efter det var vi ner på Stil Student Idrotten Luleå. vi fick se massor av alternativ. sedan var det Dansträning. för att sedan bli riktigt Dans mellan 8 till 12. Jag fick Dansa med Adeln!! Status, ära och seger. Problemet är att de är riktigt duktiga på att dansa. Tror jag ska gå en danskurs. just nu är jag anmäld til en kanot/kajak kurs kostade 500 kr Ahaaa. Just nu är största problemet att hitta dit :D Jag ska nog dansa oxå får väl se vad budgeten räcker till :D ska troligen inskaffa ett Stilkort GUldkort Kostar 3000, de andra är lite billigare men då ingår inte gym och sånt. Med kortet kommer man in på en massa saker och mycket blir billigare jag har även förtur till en del med.

Måndag

Varit till banken och fixat nytt kort och kod. Sedan åkte jag hem för att sedan planera och öva på vår dans med Battelfield Earth. Sedan var det föreläsning om hur man studerar, mycket bra. sedan var det förfest med naturresurstekniker sedan Var det Drakphest. vi Showade riktigt bra trotts regnet, vi satt utomhus i våra smutsiga konstiga kläder. vi hyllade adeln genom att med våra kroppar skriva ADELN. efter festen VAr det STUK igen :D fest fram till sent. Som ni ser är det fest varje dag och det e tur att jag skriver blogg. nollebrickan gör det möjligt att minnas vad jag heter och vilket program jag tillhör.


Söndag

Idag fick vi sovmorgon, jag passar på att gå ner på konsum och köpa bönor och få mitt kort spärrat (glömde koden eller något) sedan var det student Hajk. där vi gick ner till stranden och spelade brännboll. sedan Kom Adeln och generalerna som vi fick gyckla inför. sedan fick vi gå hem. då gick hälften av vår klass hem till magnus och planerade inför måndagens utstyrsel det gällde att klä ut sig till filmen Battelfield Earth. vid ett på natten kom jag i säng.

Lördag

Oj då ska vi se om # minns vad som hände i går :D... Jo jag vaknade försent. Efter att jag bloggade i fredags glömde jag nollebrickan!!! kattastrof! Nollebrickor är en viktig skylt som alla noller ska ha på sig under hela nolleperioden 20 aug till 1 sep. På brickorna står det allt från vad du heter vilket kan va bra efter 5 dars röj... :D till vart du kommer ifrån. Klassen har en Unik form och färg vi är ljusbärsa och ser ut som ägg, don't ask me Why. I alla fall är det sträng förjudet att råka tappa bort den här fåniga kartongbiten stort som ett A-fyra(bilder kommer snart) Du får inte heller vända den med avsidan utåt. vidare får du inte glömma/tappabort censurera eller råka bränna upp brickan. Men det gjorde jag jag glömde den här på skrivbordet... när jag rullade in på Universitetsområdet kom jag på det. men tänkte att äsch Phösarna ser nog inget :D. det första de frågar:
- är var e din nollebricka Christian.
- öhm hm jag glömde den jag kan åka och hämta?
Wille: - HAha jag har massor av tid att göra en ny *ler maniskt*
vi går till en föreläsningen av en Sexolog, nej MOster du skulle inte varit med... efter föreläsningen kommer Wille med en enorm kartongbit till mig. Det visar sig vara fjärrillsvingar. Om man försöker hålla en låg profil var det att glömma efter det. Vingarna är mycket fina men oerhört klumpiga jag har svårt att gå igenom dörrar osv :D. Men igen tapar bort mig.
I lördags hade vi riddarspel där vi skulle uppträda för Adeln, generalerna och ÖPH (överphösare).Jag fick vara drake. iförd gardiner och badbyxor på huvudet. finns bilder på det med. Min nollebricka var förståss med.
efter vi uppträtt var det fyrkamp. vi fick hoppa pelletssäck, plankröjning, megatvister och trängas tio pers på så få dickabackar som möjligt. efter den som vi förlorade var det final på en stock med kluddfäktning...
förfets med en stå-upp-komiker som var bundis med björn Gustafson han var bra. JA sedan var det fest igen på STUK men den här gången var jag så trött att jag mest satt och jag gick hem strax för ett. vaknade tio. men nu måste jag gå vi ska ut på Hajk.

onsdag torsdag fredag

ojdå NU var det nollning, vilket innebär att du får gå runt med en enorm kartongbit och lotsas hit och dit av phösare [Fösare] (äldre elverm med overoller och stenkoll) sedan finns det adeln mycket farliga studenter som gått i skolan lika länge som non kan minnas, de tiltalar ingen och om de går nära är det bara att se ner i backen :). OM inte det vore nog ska du festa fram till 2 på nätterna eller om du är dum nog att följa med på efterfest i non skum lokal som tillhör ditt program. på torsdagsmorgonen var det frukost vid samma lokal,
Torsdag
vi tre som följde med phösaren dit på kvällen kom även til frukosten kl 8.45, ni som är snabba i matte inser att det inte blev mycket sömn den natten. där satt nu halva klassen, det var de som kommit upp på morgonen. vi som gick på efterfesten kom alla tre vi var väl rätt sömniga... men sedan var det fotografering, gjord på rekord tid endast 5 min för hela klassen!!!
klockan ett fick vi se STUK(där alla fester var) fast i dagsljus. de ville få oss att jobba där som bartenders, kökspojkar, städare osv. sedan var det alkoholföreläsning, som typ alla kom försent på... Studenter måste oxå äta ju :O sedan var det förfest och fest igen.  det dansades men av någon andledning var vi många färre den här kvällen... vi gick hem tidigt, klockan ett på natten. En skillad cyklist sa till mig en gång att nattsömnen ska ligga mellan 22-02 jag tror jag har missat alla de timmarna...
Fredag
Fredag började bra med frukost hemma i lägenheten med gröt,mjölk och hemkokt blåbärs sylt/extra hård gelé. sedan var det dags för info om utbildningens upplägg, vi ska på utflyckter under september. sedan var det fixardag allt från paserkort till besök hos lulebo, hann nära på att åka på stan för att handla gardinstång och duschdrapperi, men det får bli en annan gång, jag ska gå med några som kan med stan... annars blir det en vilsen fyrkant. ikväll är det singelkväll på STUK. får väl se hur sent det blir ikväll, öppet till tre. är lite förkyld, tror det beror på alla nya människor.

Dagen för skolstart en seg dag

Tisdagar är bra dagar men den här var tråkig seg och ensam. Jag packade up och städade lite jag har fått mycket gjort men jag har känt mig ensam hela dagen inte underligt... ingen har varit här på hela dagen. Jag kokade böner och kryddade dem med deversse kvarlämnade kryddor det blev gott gäggan jag hade fåt till med lite mjöl och bönor stoppade jag i tunnbrörullar och åt. sedan har jag försökt bestämma mig för om jag borde gå ut eller stanna inne :D det har regnat en massa hela dan regnar nu oxå. Att det bor studenter här märks men inte i den korridor jag bor i för ingen är hemma. suck Men syrran sa en smart sak packa upp och få ordning på rummet idag för sän kommer du inte ha tid.
Nu är det rätt bra i rummet men lulebo ska komma med gardinstång den har troligen någon tagit med sig... jag har lagt ut lite bilder på rummet här i bloggen.


OJDÅ!!

I söndags kom den där dagen alla väntat på Christian alias # skulle åka upp med sin pappa och Renate till Luleå. där de skulle lämmna odågan vind för våg på LTU.

Nöjd som jag var över att komma iväg hade jag i vanlig ordning stressatt upp mig 2 veckor innan jag skulle iväg.  Innan avfärd fick vi en mycket god middag av min moster, älgstek med potatis och sås. släkten var samlad för att försäkra sig om att jag kom iväg. eller om det var för att säga hejdå... :D
resan börjar med att vi på något vis lyckas få in allt i bilen och fast cyklarna på bilen.  Vi åkte Mora-Orsa-Noppikoski för att sedan ta oss ut till kusten jag körde 20 mil för att i sundsvall lämna över till pappa efter sundsvall somnade jag snart inte underligt, prova själv att stressa och fixa i två veckor ska du få se att du oxå blir trött. Lagom i Robertsfors vaknar jag och får köra till piteå där vi klockan 8 måndag morgon inser att Pitepallt inte serveras dygnet runt. men vi får ett par kalla palter med oss. sedan kör Renate oss till Luleå där vi försöker få tag i Nycklar till lägenheten, någon tant som Lena köpt ett hundbilbälte av... och sist men inte minst lägenheten :D. den hittar vi med lite hjälp av hyreskontraktet och några snälla Lulebor. Sedan kommer Kallevi med min TV. och vi packar in allt i lägenheten.
Sedan går vi på Björkskatans Pizzeria. Kalevi fortsätter till Findland för att jaga ankor. vi går och handlar och går upp till lägenheten för att sova. utanför hörs oväsenet från ett försköningsprojekt av björkskatans centrum(gräv gropar i marken pila i stenar gräva fler gropar). 
Vi sover till 5 på kvällen och äter sedan Pitepalt med Lingonsyllt. Vi Åker en repa på elgiganten för att få tag i nätverkskabel och sedan åkte vi runt centrum för att därefter åka tillbaks till lägenheten. Pappa och Renate åkte hem vid 21 på kvällen. Nu var jag själv i min nya egna lägenhet och jag var yr av alla nya intryck. Jag var inte länge själv innan jag träffade Andrea en utbytesstudent från Spanien. Sän kom även Fredrik min andra korridorsgranne jag snackade lite med dem, de var inblade i ett utbytesprojekt.
efter 12 nongång gic de och sov, men jag var fortfarande vaken jag gick och fixa på rummet, när jag la mig var jag riktigt förvirrad men somnade snart.

Välkommen till min blogg!

Här inne ska ni kunna läsa om hur det går för mig Fyrkanten under studierna här i Luleå. Jag kommer ofta lägga upp åsikter och heta ämnen som jag tänker på. Varmt välkommna att delta i trådar med komentarer älskar att läsa vad andra människor tycker.
Bra saker att tänka på

Varför klaga när man kan gnälla?
Glöm dina bekymmer imorn kommer nya
Älska din nästa, det vill säga döm inte utan ge alla en chans till att bli förstådda och visa sina bästa sidor.
Och för dig min moster alias Fru rund är jag alltid din #
Det var inte bättre förr, det blir bara bättre.
Allt går att förklara med vetenskap, det betyder dock inte att allt ska beskrivas med vetenskap i siffron och mätresultat. en del saker bör få behålla sin mysik så som Kärlek.

RSS 2.0